• Újszülött
2 az 1-ben Háziállatok Adagoló Automata Macska Etető Víz Adagoló Kicsi Közepes Nagy Kutyák, Macskák Nagy Kapacitás 3.8 L (Rózsaszín+Zöld)

2 az 1-ben Háziállatok Adagoló Automata Macska Etető Víz Adagoló Kicsi Közepes Nagy Kutyák, Macskák Nagy Kapacitás 3.8 L (Rózsaszín+Zöld)

HUF 2066.85
Hozzáférhető formában

Elérhetőség

【Automatikus Újratöltés】 : Az Automatikus víz adagoló, illetve Élelmiszer-Adagolót használja a gravitációt, hogy következetes legyen élelmiszer, víz.A nyitó tápvezeték megfelelő lejtőn, így az étel folyamatosan csúszó simán is szolgáltathat száraz élelmiszer, mint háziállat üres a tál. 【Magas minőségű】 : Elfogadja PP élelmiszeripari minőségű műanyagból készült, nem toxikus, sűrű textúra, harapás, ellenálló, tartós, újrahasznosítható, biztonságos nélkül szag.Kérjük, használja!. 【Kényelmes a Használata】 : A víz adagoló távolítható el közvetlenül a csúszásmentes bázis, csak meg kell tölteni vízzel, majd rögzíteni kell, hogy a bázis.A feeder nyitott fedél tetején az élelmiszer-tároló tartályok hozzá élelmiszer. 【Nagy Kapacitás】 : Nagy pet waterer, illetve élelmiszer-adagoló 3.8 L kapacitás.Az automatikus rendszer az utolsó 7nap kis háziállatok, 3days nagy háziállat.Biztos lehet benne, hogy menjen a nyaralás, munka, buli, nem kell aggódnia, háziállat lesz éhes. 【Könnyen tisztítható】 : Széles szájú élelmiszer hopper, majd vizes palackot a könnyű töltés, tisztítás.De hordó alváz osztható, akkor öblítse le, közvetlenül a víz, ajánlott, hogy mossa meg egyszer egy héten. 1.2 az 1-ben csomag : 3,8 L 1* Víz Adagoló, 1 * Kisállat Automata Adagoló,illik a NAGY amikor a víz alatt egy bizonyos magasság, a tavaszi készülék automatikusan megnyitja, majd folyamatosan áramlik ki. : Q Milyen a minőség?van szaga?Egy:használjuk élelmiszer minőségű műanyagból készült, biztonságos, nem mérgező, íztelen.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik

Ware Gyártási Széna Rack, Vegyes Színek
  • Újszülött

Ware Gyártási Széna Rack, Vegyes Színek

HUF 1968.30

Minden fém porszórt széna rack.Egyszerű módja annak, hogy az ajánlat friss szénát, hogy a kis állat.Teljes összeállított, könnyen rögzíthető, hogy a kívül semmilyen drót c

Aloooha FD-2500 Automatikus Pet Etető
  • Újszülött

Aloooha FD-2500 Automatikus Pet Etető

HUF 7992.00

Akár 4szer, az etetés egy nap, 99 variáció élelmiszerellenőrzés.További halom edény lehet külön is megvásárolható.Színes design biztosítja a könnyebb integráció otthoni de