• Újszülött
hősnő.nyc pasztell rózsaszín krém körömlakk a CUKOR FONVA - .37 fl. oz. (11 ml) - erőszak-Mentes, Vegán, illetve a Nem-Toxikus (9-Ingyenes)

hősnő.nyc pasztell rózsaszín krém körömlakk a CUKOR FONVA - .37 fl. oz. (11 ml) - erőszak-Mentes, Vegán, illetve a Nem-Toxikus (9-Ingyenes)

HUF 1350.00
Hozzáférhető formában

Elérhetőség

hősnő.nyc CUKOR FONVA egy fényes, magas fényt, pasztell rózsaszín körömlakk, hogy akkor biztos, hogy álljon ki!Egy üveg tartalmaz 11ml (.37 fl.oz.).A körömlakk használata biztonságos magad a gyerekek!Ez a formula 9-mentes, ami azt jelenti, hogy szabad a toxikus összetevők (például e.g.A formaldehid, toluolból, DBP), ami még mindig megtalálható a legtöbb körömlakk.hősnő.nyc a körömlakk meg körömápolási cikkek volt hiteles, mint 100% - ig vegán & kegyetlenség-ingyenes készülnek az USA-ban.Alkalmazása egyszerű, mivel a gumírozott prémium felső lapos ecset.A forma-magas minőségű, tartós, gyors száradás.Az optimális eredmények, alkalmazni egy alap kabát, két réteg hősnő.nyc körömlakk (legyen száraz között), majd fejezze be egy réteg fedőfesték, hogy lezárjuk a design.Arról, hogy ez a termék : - egy üveg tartalmaz 11ml (.37 fl.oz.) - szabad a toxikus összetevők (9-ingyenes) - 100% - ig vegán & kegyetlenség-ingyenes - made in USA Tippek a termék alkalmazása : - kezdjük a tiszta kéz, győződjön meg arról, hogy a körmök, száraz, olajmentes - vigyen fel egy réteg alapozás - alkalmazni a két réteg hősnő.nyc körömlakk, legyen száraz között minden réteg - vigyen fel egy réteg fedőfesték, hogy lezárjuk a design - majd szárítsa meg alaposan, hogy ez az utolsó.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik

DND Gél Szett (DND 654 Tök Fűszer)
  • Újszülött

DND Gél Szett (DND 654 Tök Fűszer)

HUF 1186.65

IAB Kozmetikai Akciók : Vásárlás 5, vagy több, automatikusan jogosult a Kiemelt Hajózási a csatlakozó 48 államokban 100% Soak Off Gel tart, hogy 21 napig!.Ingyenes megfelelő lengye