• Újszülött
Simayixx Köröm Szép Köröm, Valamint Köröm Kezelés, Maximális Intenzitású Kezelés, A Köröm, a Bőr Érdekel, Nail Repair 10ml(A)

Simayixx Köröm Szép Köröm, Valamint Köröm Kezelés, Maximális Intenzitású Kezelés, A Köröm, a Bőr Érdekel, Nail Repair 10ml(A)

HUF 1275.75
Hozzáférhető formában

Elérhetőség

❤JÓ MINŐSÉGŰ : A holografikus köröm tartozékok készült kiváló minőségű anyagból, könnyen alkalmazható.Megfelelő alkalmazással, akkor a bájos körmök otthon. ❤SZÉP HATÁS : A holografikus körmök port beállítása ad olyan szép hatás, így a köröm fényes, vonzó. ❤KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ : Nincs különleges köröm készség szükséges, csak kövesse az utasításokat, ez lesz elég könnyen el tökéletes. ❤ALKALOMMAL : A legjobb ajándék a női barátaim, az anya, a feleség.Ragyogó körmök művészeti dekorok állítsa nagy a körmöd, majd köröm díszítés.Tökéletes otthoni használatra, köröm szalon.Szög Köröm Kezelés, Maximális Intenzitású Kezelés, A Köröm, a Bőr Érdekel, Nail Repair Nourishing Product eladási point It könnyebb használni, sokkal kényelmesebb, de nem okoz zavart.Hatékony : Egy gyors, látványos javulás érhető el 4 hét alatt.Ajánlott visel idő : kb. 4-12 hét, attól függően, hogy a diploma Egyszerű használat : Mossa le az érintett területet szappanos vízzel, majd szárítsa meg alaposan.Alkalmazható kis mennyiségben, hogy az érintett területen naponta kétszer (reggel-este), vagy az orvos által .Nem kell, hogy távolítsa el a fogzománcot, vagy az akril.Azt is fel lehet használni a lábgombásodás, valamint a tempót.Ez lehet javítani, 4 héten belül.Ajánlott visel idő : kb. 4-12 weeks Product contains1x körömápolási Megoldás.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik