• Újszülött
Csempe Pro (2022) 4-Pack. Erős Bluetooth Nyomkövető, Kulcsok Finder-t, majd Elem Lokátor a Kulcs, Táska, Több; Akár 400 ft-Tartomány.

Csempe Pro (2022) 4-Pack. Erős Bluetooth Nyomkövető, Kulcsok Finder-t, majd Elem Lokátor a Kulcs, Táska, Több; Akár 400 ft-Tartomány.

HUF 13498.65
Hozzáférhető formában

Elérhetőség

MEGTALÁLNI a KÖZELI Használd a Csempe app gyűrű a Cserép, ha a Bluetooth hatótávolságán belül, vagy kérdezze meg a Smart Home eszköz, hogy megtalálja az ön számára.MEGTALÁLNI nagyon MESSZE -, Amikor a külső, Bluetooth-tartományt használja a Csempe alkalmazás megtekintéséhez a Csempe legutóbbi helyét a térképen.Meg A TELEFON - Dupla nyomja meg a gombot a Csempe, hogy a telefon a gyűrűt, még akkor is, ha néma.ÉRTESÍTIK, HA TALÁLT, Igénybe venni a biztonságos névtelen segítségével a Csempe Hálózat, hogy segítsen megtalálni a dolgokat.Ha az elveszett Cserép található, Ha a Cserép elveszett, add meg a kapcsolattartási adatokat, így el lehet érni, ha valaki megvizsgálja a QR-kód az elveszett Cserép.ANDROID, IOS & INTELLIGENS OTTHON KOMPATIBILIS - találd meg a dolgokat az ingyenes Csempe alkalmazás, mind az i OS vagy Android.Cserép is működik, Alexa, a Google Asszisztens, Xfinity, valamint a Siri.TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK : Vízálló (IP67 névleges), Akár 1-év cserélhető akkumulátor, Akár 400 ft / 120 m-Bluetooth-tartományban.FRISSÍTÉS PRÉMIUM TERV : Tudjon a proaktív Okos értesítéseket, ha elmész valami mögé, majd a Tétel Megtérítésére, ha nem találjuk meg a Csempézett elem, akkor téríti meg.Pro (2022) van egy új, áramvonalas alakja, aki jobban kulcsok, hátizsákok, pénztárcák vagy.

Főbb jellemzők

A vevőknek is tetszik